Sunday, September 30, 2007

Markus Zusak: The Book Thief

Ez is most nyáron volt. Igaz, hogy ifjúsági regényként van felcímkézve, de azért nekem tetszett. Biztos, hogy más regényét is el fogom olvasni a szerzőnek.

4/4

6 comments:

Lóri said...

Hello! Látom, régi bejegyzés. Él még a blog? Nagyon érdekelne a könyv, megtaláltad valahol magyarul?

nandras said...

Tudtommal nem jelent meg magyarul. Én ugyan nem jártam utána, de az egyik barátom akinek kölcsönadtam elkezdte lefordítani és gondolom előtte ellenőrizte, hogy van-e már hazai kiadása.

A blog amúgy él, de jó esetben is csak havonta 1-2 könyvre jut időm. Igazából az egészet csak saját részre indítottam amolyan emlékeztetőnek és csak azért tettem publikussá, hátha valaki idetéved és ajánl valami érdekeset (ami azóta már meg is történt). Pont ezért vannak ilyen rövid bejegyzések igazi ismertetők és leírások helyett.

Anonymous said...

ajánlom a szerző legújabb könyvét "The Messenger" Ausztráliában már megjelent :)

nandras said...

Köszönöm az ajánlást! Már a Book Thief kiadásának végén is reklámozták, hogy az lesz a következő és azóta rajta van a képzeletbeli kívánságlistán, de jó, hogy emlékeztettél, így a következő Amazonos rendeléshez majd valószínűlet ezt is hozzáteszem.

Anonymous said...

Kiváncsian várom az olvasónaplódat..nem akarom elmondani miről szól szerintem egyszerűen remek könyv!
VargaK

nandras said...

Olyan sok olvasatlan könyv sorakozik a polcaimon, hogy mostanában nem is gondoltam erre. Köszömöm az emlékeztetőt, így most megint kicsit feljebb csúszott a beszerzendő könyvek képzeletbeli listáján.